Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Шоколад

Малиновий гарячий шоколад
03.02.2015, 23:36

 

Перед подачею додайте в гарячі шоколадні вершки крапельку малинового лікеру і прикрасьте зацукрованим імбиром, який додасть напою гостроти та солодощі одночасно. Ласощі від Аїди Молленкамп - тільки для дорослих!

 


 

Інгредієнти:

 

►170 гр. подрібненого молочного шоколаду
►3/4 ст. молока
►1/4 ст. жирних вершків
►1/4 ст. несолодкого порошку какао
►3 ст. л. малинового лікеру
►Зацукрований імбир для прикраси (за бажанням)

 


 

Приготування:

 

  1. У маленькій каструлі змішайте всі інгредієнти, крім лікеру і імбиру, і поставте на помірно слабкий вогонь. Нагрівайте, періодично помішуючи, поки шоколад не розтане, близько 2 хв.
  2. Продовжуйте готувати, постійно помішуючи віночком, поки суміш не стане однорідною і не загусне, близько 5 хв. Зніміть з вогню, додайте лікер, зверху прикрасьте шматочками імбиру (за бажанням) і відразу подавайте.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Шоколад | Додав: unknown
Переглядів: 286
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz