Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Напої » Шоколад

Мексиканський гарячий шоколад
03.02.2015, 23:57

 

Родзинка цього напою від Майкла Кьяреллі - додавання трохи ароматної кориці і дрібки перцю чилі, які прекрасно поєднуються з прохолодним ванільним морозивом, викладеним прямо в чашку.

 


 

Інгредієнти:

 

►3/4 ст. води
►1 стручок ванілі (або 1 ч. л. Ванільного екстракту)
►3/4 ст. цукру
►1 ч. л. меленої кориці
►1 ст. л. з гіркою розчинної кави еспресо
►щіпка солі
►70 г натертого гіркого шоколаду
►2 ст. молока
►ванільне морозиво
►Порошок чилі (мелені прянощі з перцем чилі)

 


 

Приготування:

 

  1. У каструлі закип'ятіть воду. Розріжте стручок ванілі вздовж і покладіть в киплячу воду. Додайте цукор, корицю, еспресо і дрібку солі. Варіть 1 хв. і додайте гіркий шоколад. Перемішуйте, поки суміш не загусне. Додайте молоко і варіть 1 хв. Подавайте відразу з кулькою ванільного морозива і дрібкою приправи чилі.
  2. Гарячий шоколад можна приготувати заздалегідь і розігріти. Перед подачею його слід збити віночком або в блендері, щоб отримати світлий напій з пінкою.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Шоколад | Додав: unknown
Переглядів: 476
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz