"Вегетаріанська версія борщу, який готує моя бабуся. Можна використовувати попередньо відварену картоплю і маринований буряк."
Інгредієнти:
►6 склянок овочевого бульйону або води
►1/2 качана капусти
►1 морквина
►1 цибулина
►3 картоплини
►3 буряка зварені
►1/2 лимона
►сіль
►3 зубчики часнику
►зелена цибуля
►кріп
Приготування:
- Закип'ятити бульйон або воду. Капусту нашаткувати і покласти в киплячу воду. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
- Нарізати інші овочі, додати в бульйон. Варити ще 10 хвилин, потім додати натертий на тертці буряк і сік половини лимона. Посолити
- Дрібно посікти часник, кріп і зелену цибулю. Додати в бульйон, готувати ще 1 хвилину.
bon appetit:)
|