Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Борщ з капустою
24.12.2013, 20:59
 
 

 

Інгредієнти:

►буряк - 1 шт (варений)
►капуста брюссельська - 200 г
►картопля - 1 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►баклажани - 1 / 2 шт
►помідори - 1 шт
►печериці - 200 г
►томат - паста - 70 г
►оливкова олія
►сіль
►перець
►зелень
►спеції

 

 


 

Приготування:

 

  1. Воду доводимо до кипіння, кладемо картоплю і варимо 10 хвилин.
  2. Поки картопля вариться, обсмажуємо на оливковій олії цибулю, моркву, одну велику часточку часнику і баклажан.
  3. Додаємо половинку перцю. Печериці ріжемо на пластинки і додаємо до овочів.
  4. Коли 10 хвилин пройшли - додаємо до картоплі брюссельську капусту. Варимо ще 10 хвилин.
  5. Додаємо до овочів порізаний помідор і томатну пасту. Додаємо спеції, солимо, додаємо зелень. Все добре перемішуємо і відправляємо наші овочі в каструлю до капусти і картоплі. Натираємо варений буряк, додаємо її в борщ і варимо ще 5 хвилин. Пробуємо на сіль, перчимо.
  6. Все, борщ готовий! Дайте йому настоятися хвилин 15 і можна розливати по тарілках.

 


bon appetit:)

 

 

Категорія: Борщі | Додав: unknown | Теги: борщ, українська кухня, перші старави
Переглядів: 257
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz