Інгредієнти:
►буряк - 1 шт (варений)
►капуста брюссельська - 200 г
►картопля - 1 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►баклажани - 1 / 2 шт
►помідори - 1 шт
►печериці - 200 г
►томат - паста - 70 г
►оливкова олія
►сіль
►перець
►зелень
►спеції
Приготування:
- Воду доводимо до кипіння, кладемо картоплю і варимо 10 хвилин.
- Поки картопля вариться, обсмажуємо на оливковій олії цибулю, моркву, одну велику часточку часнику і баклажан.
- Додаємо половинку перцю. Печериці ріжемо на пластинки і додаємо до овочів.
- Коли 10 хвилин пройшли - додаємо до картоплі брюссельську капусту. Варимо ще 10 хвилин.
- Додаємо до овочів порізаний помідор і томатну пасту. Додаємо спеції, солимо, додаємо зелень. Все добре перемішуємо і відправляємо наші овочі в каструлю до капусти і картоплі. Натираємо варений буряк, додаємо її в борщ і варимо ще 5 хвилин. Пробуємо на сіль, перчимо.
- Все, борщ готовий! Дайте йому настоятися хвилин 15 і можна розливати по тарілках.
bon appetit:)
|