Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Борщ з фаршем
08.11.2014, 20:37

 

"Варіант борщу на швидку руку. Свинячий фарш присмажується зі спеціями і додається в суп. Бульйон варити не треба. Замість фаршу і спецій можна взяти свинячі ковбаски для гриля, вони бувають з різними спеціями."

 


 

Інгредієнти:

 

►500 г свинячого фаршу
►спеції за смаком: орегано, базилік, майоран, фенхель, паприка, червоний перець
►2 помідори
►3 середніх буряків
►3 моркви
►3 середніх картоплини
►1 ст.л. рослинного масла
►1 середня цибулина
►150 г томатного пюре
►3/4 склянки води
►1/2 середнього качана капусти
►3 зубчики часнику
►1 ч.л. цукру
►сіль і перець за смаком
►1 ст.л. свіжої петрушки для прикраси
►125 мл сметани для заправки

 


 

Приготування:

 

  1. Обсмажуйте фарш, помішуючи. Коли перестане бути рожевим, додайте спеції і смажте, помішуючи ще 2 хвилини. Зніміть з вогню і відкладіть.
  2. Наповніть велику каструлю наполовину водою і доведіть до кипіння. Додайте фарш і знову доведіть до кипіння. Наріжте моркву і картоплю, буряк натріть на тертці. Додайте в суп буряк, моркву і картоплю і варіть до готовності, приблизно 15 хвилин. Додайте нашатковану капусту і нарізані помідори.
  3. Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте до м'якості. Додайте нарізані помідори, тушкуйте все разом ще пару хвилин.
  4. Додайте томатне пюре, воду, перемішайте. Покладіть в суп. Додайте в суп сирий часник, накрийте кришкою і вимкніть вогонь.
  5. Дайте постояти 5 хвилин. Спробуйте на смак і приправте сіллю, перцем і цукром.
  6. Розлийте по тарілках, додайте сметану і прикрасьте свіжою петрушкою.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Борщі | Додав: unknown
Переглядів: 304
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz