"Варіант борщу на швидку руку. Свинячий фарш присмажується зі спеціями і додається в суп. Бульйон варити не треба. Замість фаршу і спецій можна взяти свинячі ковбаски для гриля, вони бувають з різними спеціями."
Інгредієнти:
►500 г свинячого фаршу
►спеції за смаком: орегано, базилік, майоран, фенхель, паприка, червоний перець
►2 помідори
►3 середніх буряків
►3 моркви
►3 середніх картоплини
►1 ст.л. рослинного масла
►1 середня цибулина
►150 г томатного пюре
►3/4 склянки води
►1/2 середнього качана капусти
►3 зубчики часнику
►1 ч.л. цукру
►сіль і перець за смаком
►1 ст.л. свіжої петрушки для прикраси
►125 мл сметани для заправки
Приготування:
- Обсмажуйте фарш, помішуючи. Коли перестане бути рожевим, додайте спеції і смажте, помішуючи ще 2 хвилини. Зніміть з вогню і відкладіть.
- Наповніть велику каструлю наполовину водою і доведіть до кипіння. Додайте фарш і знову доведіть до кипіння. Наріжте моркву і картоплю, буряк натріть на тертці. Додайте в суп буряк, моркву і картоплю і варіть до готовності, приблизно 15 хвилин. Додайте нашатковану капусту і нарізані помідори.
- Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте до м'якості. Додайте нарізані помідори, тушкуйте все разом ще пару хвилин.
- Додайте томатне пюре, воду, перемішайте. Покладіть в суп. Додайте в суп сирий часник, накрийте кришкою і вимкніть вогонь.
- Дайте постояти 5 хвилин. Спробуйте на смак і приправте сіллю, перцем і цукром.
- Розлийте по тарілках, додайте сметану і прикрасьте свіжою петрушкою.
bon appetit:)
|