Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Борщ з капусти
31.10.2014, 16:34

 

 


 

Інгредієнти:

 

►3 л м'ясного бульйону
►100 г шпику (або грудинки)
►1 цибулина
►2 буряка
►3-4 картоплі
►2 морквини
►1/2 качана капусти
►2 ст. л. оливкового масла
►2 ст. л. томатної пасти
►1/4 ч.л. перцю горошком
►1/4 ч.л. гвоздики
►2 шт лаврового листа
►1 ст.л. цукру
►3 зубчики часнику
►за смаком солі
►1 ст.л. оцту

 


 

Приготування:

 

  1. Закип'ятити м'ясний бульйон.
  2. Капусту нашаткувати дуже дрібно і покласти в киплячу воду. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні.
  3. Цибулю нарізати дрібно. Шпик порізати невеликими смужками. На оливковій олії пасерувати дрібно нарізану цибулю, додати до неї шпик і смажити ще декілька хвилин. Після того як зі шпику витопиться жир, додати натерту на крупній тертці моркву і смажити ще 2 хвилини, помішуючи.
  4. Перекласти пасеровані овочі в бульйон з капустою (через 20 хвилин з початку варіння). Посолити, поперчити, додати цукор, гвоздику і лавровий лист.
  5. Картоплю нарізати брусочками. І теж покласти в бульйон.
  6. Тим часом сирий буряк очистити, нарізати його тонкою соломкою, і обсмажити на сковороді. Влити оцет і томатну пасту. Тушити 5 хвилин.
  7. Перекласти в бульйон, додати часник, нарізаючи, і варити ще 10 хвилин.
  8. Розлити по тарілках, заправити сметаною.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Борщі | Додав: unknown
Переглядів: 270
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz