Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Холодний Борщ
06.11.2014, 18:24

 

"Холодний борщ готуємо все літо - смачно, корисно і дуже освіжає в жаркий день. Улюблений суп моїх дітей, та й мій теж. Буряковий відвар для борщу краще робити напередодні або з ранку, щоб встиг настоятися. Лимон в принципі можна замінити лимонною кислотою або оцтом, але все що свіже і натуральне - корисніше!"

 


 

Інгредієнти:

 

►2 невеликі буряків
►1 л гарячої води
►1/2 крупного лимона
►1 ч.л. солі (або за смаком)
►10 редисок
►1 огірок
►100 г м'яса в нарізці, шинки або ковбаси (за бажанням)
►зелена цибуля або кріп

 


 

Приготування:

 

  1. Буряк відварити до готовності або запекти (я запікала 30 хвилин в мультиварці в режимі Випічка, на дно - сантиметр водички).
  2. Буряк очистити, натерти на крупній тертці, залити 1 л окропу, вичавити пів лимона (або цілий, якщо маленький - пробуйте відвар на смак). Остудити злегка, прибрати в холодильник мінімум на годину і використовувати в міру потреби.
  3. Нарізати редиску, огірок, цибулю, кріп, зелену цибулю. Нарізати тонко м'ясо чи ковбасу.
  4. Розлити суп по тарілках. Додати нарізані овочі з ковбасою, кому скільки хочеться.

 

Порада:

 

Можна робити пісним - зовсім без м'яса, можна додати варені яйця. Кому подобається - заправити сметаною.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Борщі | Додав: unknown
Переглядів: 297
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz