Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Зелений борщ
06.11.2014, 20:02

 

"Зелений борщ краще готувати на курячому бульйоні, суп виходить дуже ніжним з кислинкою. Замість свіжого щавлю суп можна зварити з молодою кропивою."

 


 

Інгредієнти:

 

►2 стегенця
►сіль, перець за смаком
►1 лавровий лист
►3-4 картоплини
►1 цибулина
►1-2 морквини
►рослинне масло для смаження
►2 пучка щавлю
►зелень (зелена цибуля, петрушка, кріп)
►4 варені яйця
►сметана для заправки

 


 

Приготування:

 

  1. Курячі стегенця промити, покласти в каструлю, залити водою і зварити бульйон близько 30-40 хвилин, знімаючи піну.
  2. Дістати курку, відокремити від кісток і повернути в бульйон. Додати за смаком сіль, перець, лавровий лист, нарізану картоплю. На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою, додати в бульйон
  3. Коли картопля звариться, додати нарізаний щавель. Варити близько 5 хвилин, потім додати нарізану зелень. Накрити кришкою і залишити на 10 хвилин, щоб суп настоявся.
  4. Готовий зелений борщ розлити по тарілках, додати в кожну тарілку розрізане варене яйце, заправити суп сметаною.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Борщі | Додав: unknown
Переглядів: 235
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz