Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Китайський бульйон
18.11.2014, 19:17

 

 


 

Інгредієнти:

 

►1,5 кг курячих каркасів, ший і крил
►2 курячі стегенця
►5 см свіжого кореня імбиру
►3-4 зубчики часнику
►3-4 пера зеленої цибулі (біла частина плюс 4 см зеленої)

 


 

Приготування:

 

  1. Скласти добре промиті кістки і шматки курки в дуже велику каструлю (обсягом не менше 6 л). Залити приблизно 4 л доброї питної води. На середньому вогні довести до кипіння і додати дрібку цукру.
  2. Не даючи бульйону вирувати (зменшити вогонь до мінімального), зняти всю піну, не чіпаючи м'ясо і кістки. Піна буде утворюватися приблизно 15 хв.
  3. Нарізати імбир, не очищаючи, по діагоналі, скибочками завтовшки приблизно 1,5 см. Такими ж шматочками нарізати зелену цибулю. Часник злегка розчавити, не очищаючи.
  4. Додати імбир, зелену цибулю і часник в бульйон, посолити. Залишити на мінімальному вогні, не закриваючи, щоб бульйон НЕ вирував, на 3 год. Якщо хочете, курячі стегенця через 30-40 хв. можна вийняти, зрізати м'ясо для їжі, а кістки повернути в каструлю.
  5. Готовий бульйон остудити і процідити - спочатку через друшляк, а потім через найдрібніше сито або марлю.
  6. Щоб повністю зняти з бульйону жир, потрібно поставити його на пару годин в холодильник - жир застигне кіркою, яку легко видалити.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Бульйони | Додав: unknown
Переглядів: 281
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz