Інгредієнти:
►1,5 л води
►1 стебло цибулі-порею
►2 черешки селери
►2 середні цибулини
►3 середні морквини
►1 корінь петрушки
►2 капустяних листа
►1 пучок петрушки
►2 лаврові листки
►по 3 горошини чорного і духмяного перцю
►сіль
Приготування:
- Наріжте цибулю-порей тонкими кільцями, селеру - тонкими скибочками.
- Очистіть і наріжте моркву кружечками, а цибулю - пір'ям.
- Капусту тонко нашаткуйте. Зелень петрушки подрібніть. Корінь петрушки очистіть і наріжте соломкою.
- Покладіть овочі в широку каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння на слабкому вогні.
- Зніміть піну, додайте лавровий лист, горошини чорного і запашного перцю. Накрийте каструлю кришкою і варіть бульйон на маленькому вогні при слабкому кипінні 45 хв.
- Процідіть бульйон через дрібне сито.
bon appetit:)
|