Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Овочевий бульйон
18.11.2014, 17:50

 

 


 

Інгредієнти:

 

►1,5 л води
►1 стебло цибулі-порею
►2 черешки селери
►2 середні цибулини
►3 середні морквини
►1 корінь петрушки
►2 капустяних листа
►1 пучок петрушки
►2 лаврові листки
►по 3 горошини чорного і духмяного перцю
►сіль

 


 

Приготування:

 

  1. Наріжте цибулю-порей тонкими кільцями, селеру - тонкими скибочками.
  2. Очистіть і наріжте моркву кружечками, а цибулю - пір'ям.
  3. Капусту тонко нашаткуйте. Зелень петрушки подрібніть. Корінь петрушки очистіть і наріжте соломкою.
  4. Покладіть овочі в широку каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння на слабкому вогні.
  5. Зніміть піну, додайте лавровий лист, горошини чорного і запашного перцю. Накрийте каструлю кришкою і варіть бульйон на маленькому вогні при слабкому кипінні 45 хв.
  6. Процідіть бульйон через дрібне сито.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Бульйони | Додав: unknown
Переглядів: 294
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz