Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Капустняк

Капусняк запорізький
13.11.2014, 16:58

 

 


 

Інгредієнти:

 

►пшоно - 3 ст. л.
►квашена капуста - 600 г
►корінь селери - 50 г
►свинина - 400 г
►морква - 2 шт
►корінь петрушки - 2 шт
►лист лавровий - 2 шт
►сіль за смаком
►сало свиняче - 50 г
►цибуля ріпчаста - 2 шт
►картопля - 400 г
►масло вершкове - 2 ст. л.
►петрушка - 1 пучок
►чорний перець горошини - 2 шт

 


 

Приготування:

 

  1. Свинину вимити, покласти в каструлю з водою і довести до кипіння. Очистити 1 цибулину, 1 морквину, 1 корінь петрушки і корінь селери, обсмажити на сухій розжареній сковороді, 4 хв. З бульйону зняти піну, додати обсмажені овочі й коріння, посолити і варити 40 хв. За 10 хв. до готовності додати горошини перцю і 1 лавровий лист. М'ясо вийняти. Бульйон процідити і ще раз довести до кипіння.
  2. Капусту віджати і нарізати. Покласти в чисту каструлю і тушкувати, потроху додаючи бульйон, 15 хв.
  3. Цибулю що залишилася, моркву і петрушку очистити, нарізати соломкою. Петрушку вимити і подрібнити. Обсмажувати на вершковому маслі 4 хв. Пшоно промити. Сало пропустити через м'ясорубку і розтерти з зеленню і пшоном.
  4. Картоплю очистити, нарізати соломкою, покласти в бульйон, варити 10 хв. Додати тушковану капусту.
  5. Покласти сало з пшоном, лавровий лист що залишився і обсмажені цибулю, моркву і петрушку. Варити 20 хв.
  6. Свинину нарізати порційними шматками і розкласти по тарілках. Налити суп. Подавати зі сметаною.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Капустняк | Додав: unknown
Переглядів: 263
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz