Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Харчо

Харчо з баранини
13.11.2014, 18:27

 

 


 

Інгредієнти:

 

►1 кг баранячої грудинки на кістці
►1 стакан мелених волоських горіхів
►1 стакан довгозернистого рису
►5 великих стиглих помідорів
►6 середніх цибулин
►по 50 г петрушки і кінзи
►3-4 зубчики часнику
►1 негострий зелений перець чилі
►квадратик тклапи 10х10 см
►1 лавровий лист
►1 ч. Л. запашного перцю
►1,5 ч. Л. приправи для харчо
►сіль, мелений чорний перець

 


 

Приготування:

 

  1. Наріжте грудинку шматочками приблизно із сірникову коробку, покладіть в каструлю або казан, залийте 1,5-2 л холодної води, поставте на невеликий вогонь. Варіть на невеликому вогні 2 год, до м'якості, знімаючи піну. Посоліть.
  2. Наріжте очищену цибулю дрібними кубиками, всипте її в каструлю, додайте рис, покладіть букет зелені з 3 гілочок петрушки і 3 гілочок кінзи і варіть на повільному вогні 15 хв.
  3. Наріжте шматочками тклапи, покладіть в мисочку і залийте окропом для розмокання. Наріжте очищений часник, покладіть в ступку, потовчіть часник із сіллю. Помідори натріть на тертці, шкірку викиньте.
  4. Наріжте зелений перець і решту кінзу, додайте в ступку і потовчіть в кашку. Перемішайте з волоськими горіхами, влийте ополоник бульйону і розведіть ложкою в густу однорідну кашку.
  5. Вийміть з каструлі з м'ясом букет зелені, влийте горіхову і помідорову масу, ретельно перемішайте. Ще посоліть і поперчіть.
  6. Покладіть в харчо спеції, тклапи, лавровий лист і рубану петрушку. Проваріть все разом 10 хв. і подавайте.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Харчо | Додав: unknown
Переглядів: 260
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz