Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Харчо

Харчо з баранини
14.11.2014, 18:09

 

 


 

Інгредієнти:

 

►1 кг не надто жирної баранячої грудинки на кістці
►150 г средньозернового рису
►1 маленька морквина
►6 середніх стиглих помідорів
►2 великі цибулини
►6-7 зубчиків часнику
►великий пучок кінзи
►1 ч. Л. яблучного оцту
►1 ст. л. топленого масла
►2 ч. Л. насіння коріандру
►0,5 ч. Л. пластівців гострого червоного перцю
►3-4 горошини чорного перцю
►сіль

 


 

Приготування:

 

  1. З баранини ретельно видалити верхній шар плівок. Розрізати грудинку так, щоб в кожному шматочку було по 2 реберця.
  2. Очистити цибулю, нарізати тонкими кільцями. Дуже дрібно нарізати стебла і третину листя кінзи.
  3. Коріандр і чорний перець всипати в ступку, додати червоний перець і сіль, потовкти якомога дрібніше.
  4. Розігріти топлене масло в каструлі з товстим дном, обсмажити в ньому шматки грудинки, 10 хв. Скропити м'ясо оцтом, всипати цибулю, зверху посипати сумішшю з ступки. Готувати, помішуючи, на середньому вогні 2-3 хв.
  5. На великій тертці натерти помідори, викидаючи шкірку і зберігаючи весь сік. Додати помідори разом з соком і рубаною кінзою в каструлю з м'ясом, перемішати, довести до кипіння. Влити 2 л киплячої води. Варити на середньому вогні під кришкою 1 ч.
  6. Одночасно залити рис великою кількістю ледь теплої води. Після 1 год варіння злити воду, рис промити і всипати в харчо. Готувати до м'якості, додати подрібнене листя кінзи, часник. Дати настоятися під кришкою 10 хв.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Харчо | Додав: unknown
Переглядів: 271
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz