Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Харчо

Харчо з бараниною
16.11.2014, 18:14

 

 


 

Інгредієнти:

 

►Білий середньозерний рис - 100 г
►цибуля ріпчаста - 2 великі цибулини
►картопля - 2 шт.
►кінза - 1 пучок
►часник - 6-7 зубчиків
►вино біле сухе - 1 ст. л.
►жирна бараняча корейка на кістці - 1 кг
►морква - 1 шт.
►перець чорний - 3-4 горошини
►консервована м'якоть томатів - 100 г
►гострого червоного перцю - 0,5 ч. л.
►насіння коріандру - 2 ч. л.
►масло рослинне - 1 ст. л.

 


 

Приготування:

 

  1. З баранини ретельно видалити плівку. Розрізати корейку так, щоб в кожному шматочку було по одному ребру.
  2. Цибулю нарізати тонкими кільцями, моркву соломкою. Коріандр і чорний перець всипати в ступку, додати 3-4 дрібки солі, потовкти товкачем, додати червоний перець.
  3. Каструлю з товстим дном поставити на вогонь, влити олію. Укласти на дно каструлі реберця жиром вниз. Готувати, поки не витопиться весь жир, 4-5 хв., Потім перевернути реберця і обсмажити з іншого боку, 3-4 хв.
  4. Влити вино, довести до кипіння, додати цибулю і моркву. Всипати суміш прянощів і солі. Перемішати і готувати 5 хв.
  5. Додати томати, перемішати, довести до кипіння. Влити 2 л гарячої води. Довести до кипіння, накрити кришкою.
  6. Картоплю нарізати кубиками зі стороною близько 1 см.
  7. Через 30 хв. після закипання додати в суп картоплю. Коли суп закипить, всипати рис.
  8. Часник і кінзу подрібнити. Через 20 хв. зняти з вогню, додати часник і майже всю кінзу.
  9. Подати через 10 хв., Посипавши кінзою що залишилася.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Харчо | Додав: unknown
Переглядів: 296
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz