Інгредієнти:
►Білий середньозерний рис - 100 г
►цибуля ріпчаста - 2 великі цибулини
►картопля - 2 шт.
►кінза - 1 пучок
►часник - 6-7 зубчиків
►вино біле сухе - 1 ст. л.
►жирна бараняча корейка на кістці - 1 кг
►морква - 1 шт.
►перець чорний - 3-4 горошини
►консервована м'якоть томатів - 100 г
►гострого червоного перцю - 0,5 ч. л.
►насіння коріандру - 2 ч. л.
►масло рослинне - 1 ст. л.
Приготування:
- З баранини ретельно видалити плівку. Розрізати корейку так, щоб в кожному шматочку було по одному ребру.
- Цибулю нарізати тонкими кільцями, моркву соломкою. Коріандр і чорний перець всипати в ступку, додати 3-4 дрібки солі, потовкти товкачем, додати червоний перець.
- Каструлю з товстим дном поставити на вогонь, влити олію. Укласти на дно каструлі реберця жиром вниз. Готувати, поки не витопиться весь жир, 4-5 хв., Потім перевернути реберця і обсмажити з іншого боку, 3-4 хв.
- Влити вино, довести до кипіння, додати цибулю і моркву. Всипати суміш прянощів і солі. Перемішати і готувати 5 хв.
- Додати томати, перемішати, довести до кипіння. Влити 2 л гарячої води. Довести до кипіння, накрити кришкою.
- Картоплю нарізати кубиками зі стороною близько 1 см.
- Через 30 хв. після закипання додати в суп картоплю. Коли суп закипить, всипати рис.
- Часник і кінзу подрібнити. Через 20 хв. зняти з вогню, додати часник і майже всю кінзу.
- Подати через 10 хв., Посипавши кінзою що залишилася.
bon appetit:)
|