Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Окрошка на сироватці
25.12.2013, 03:12
 

 

Інгредієнти:

►варена ковбаса - 40 г
►копчене куряче філе - 40 г
►редис - 40 г
►огірок - 40 г
►відварена картопля - 40 г
►зелена цибуля - 5 г
►сироватка - 250 г
►сметана - 30 г
►яйця - 1 шт.
►кріп - 5 г
►гірчиця - 1 / 2 ч.л.
►сіль - за смаком
►лимон - за смаком

 


 

Приготування:
 

  1. Картоплю відварити в "мундирі". Очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
  2. Яйця зварити круто, почистити і нарізати кубиками.
  3. Редис, огірок, копчене куряче філе, варену ковбасу нарізати невеликими кубиками.
  4. Цибулю нарізати кільцями, кріп дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти.
  5. Додати сметану.
  6. Для заправки гірчицю трохи розвести сироваткою. Посолити суміш інгредієнтів.
  7. Заправити гірчицею. Залити сироваткою. Подавати окрошку охолодженою. Страва готова.


Зверніть увагу:
*За бажанням окрошку можна підкислити соком лимона.



bon appetit:)

 

Категорія: Окрошка | Додав: unknown | Теги: перші страви, окрошка
Переглядів: 346
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz