Інгредієнти:
►варена ковбаса - 40 г
►копчене куряче філе - 40 г
►редис - 40 г
►огірок - 40 г
►відварена картопля - 40 г
►зелена цибуля - 5 г
►сироватка - 250 г
►сметана - 30 г
►яйця - 1 шт.
►кріп - 5 г
►гірчиця - 1 / 2 ч.л.
►сіль - за смаком
►лимон - за смаком
Приготування:
- Картоплю відварити в "мундирі". Очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
- Яйця зварити круто, почистити і нарізати кубиками.
- Редис, огірок, копчене куряче філе, варену ковбасу нарізати невеликими кубиками.
- Цибулю нарізати кільцями, кріп дрібно нарубати. Змішати всі інгредієнти.
- Додати сметану.
- Для заправки гірчицю трохи розвести сироваткою. Посолити суміш інгредієнтів.
- Заправити гірчицею. Залити сироваткою. Подавати окрошку охолодженою. Страва готова.
Зверніть увагу:
*За бажанням окрошку можна підкислити соком лимона.
bon appetit:)
|