Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Окрошка з айраном
25.12.2013, 02:57
 

 

Інгредієнти:

►айран - 500 мл
►яйця - 2 шт.
►зелена цибуля - 0,5 пучка
►кріп - 1 пучок
►куряче філе - 200 г
►картопля - 250 г
►олія - 1 ст. л .
►огірок - 100 г
►сіль - за смаком

 

 


 

Приготування:
 

  1. Філе промити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності.
  2. Картоплю очистити, промити, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору.
  3. Яйця відварити круто, очистити і нарізати кубиками. Філе нарізати дрібними шматочками. Зелень петрушки і цибулі промити, дрібно нарізати. Огірки промити й нарізати шматочками.
  4. Приготовлені продукти змішати в посуді відповідного розміру ( миска, каструля ), додати айран, ще раз перемішати і поставити в холодне місце на 30 хвилин.
  5. Розлити по тарілках і подати до столу.


bon appetit:)

 

Категорія: Окрошка | Додав: unknown | Теги: перші страви, окрошка
Переглядів: 308 | Коментарі: 1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz