Інгредієнти:
►айран - 500 мл
►яйця - 2 шт.
►зелена цибуля - 0,5 пучка
►кріп - 1 пучок
►куряче філе - 200 г
►картопля - 250 г
►олія - 1 ст. л .
►огірок - 100 г
►сіль - за смаком
Приготування:
- Філе промити, нарізати скибочками і відварити в підсоленій воді до готовності.
- Картоплю очистити, промити, нарізати кубиками, обсмажити на олії до золотистого кольору.
- Яйця відварити круто, очистити і нарізати кубиками. Філе нарізати дрібними шматочками. Зелень петрушки і цибулі промити, дрібно нарізати. Огірки промити й нарізати шматочками.
- Приготовлені продукти змішати в посуді відповідного розміру ( миска, каструля ), додати айран, ще раз перемішати і поставити в холодне місце на 30 хвилин.
- Розлити по тарілках і подати до столу.
bon appetit:)
|