"Надійний рецепт, перевірений часом. Діти часто не люблять перловку, але люблять розсольник. Ось вам і вихід з положення - розсольник з рисом."
Інгредієнти:
►0,5-0,7 кг м'яса на кістці або курки
►2 шт ріпчастої цибулі
►4-5 горошин чорного перцю
►1 лавровий лист
►3-4 солоних огірка
►2-3 картоплини
►2-3 ст. л. томатної пасти
►100 г рису
Приготування:
- М'ясо або курку помити. Налити в каструлю води, 2-3 літра, покласти м'ясні продукти і довести до кипіння. Зняти піну, покласти в бульйон 1 очищену цибулину, чорний перець горошком і лавровий лист. Варити бульйон на повільному вогні до готовності м'яса.
- Коли м'ясо стане м'яким, вийняти його з супу і нарізати. Солоні огірки нарізати соломкою і обсмажити разом з нарізаною ріпчастою цибулею на рослинному маслі, в кінці додати на сковорідку томатну пасту.
- Рис промити і покласти в бульйон, попередньо видаливши з бульйону цибулю. Буквально через 3 хвилини викладаємо нарізану картоплю, томатну пасту і огірки з цибулею, м'ясо і варимо до готовності продуктів, близько 15 хвилин. Посоліть за смаком. Подавати зі сметаною.
bon appetit:)
|