Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Розсольник

Розсольник з перловкою
12.11.2014, 21:06

 

"Суп розсольник на м'ясному бульйоні, з перловкою і солоними огірками. Бульйон варю з яловичого супового набору, але можна зварити і зі свинини."

 


 

Інгредієнти:

 

►3 л яловичого бульйону
►100 г перлової крупи
►3-4 картоплини
►1 цибулина
►1 морквина
►рослинне масло для смаження
►лавровий лист
►1/2 склянки огіркового розсолу
►4 солоних огірка
►сіль
►перець

 


 

Приготування:

 

  1. У бульйон додати промиту перловку, довести до кипіння і варити 30-40 хвилин.
  2. Натерти морквину, дрібно нарізати цибулю. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву близько 10 хвилин. Картоплю очистити, нарізати брусками і додати в бульйон. Додати трохи солі і лавровий лист, варити близько 10 хвилин, потім додати моркву і цибулю. Варити до готовності картоплі ще 5 хвилин.
  3. Додати нарізані соломкою солоні огірки і огірковий розсіл. Перемішати добре, довести до кипіння і перевірити, наскільки солоний суп. Можливо, потрібно додати ще солі за смаком. Додати перець, варити ще 5 хвилин.
  4. Готовий суп розлити по тарілках, посипати нарізаною зеленню.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Розсольник | Додав: unknown
Переглядів: 269
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz