"Суп розсольник на м'ясному бульйоні, з перловкою і солоними огірками. Бульйон варю з яловичого супового набору, але можна зварити і зі свинини."
Інгредієнти:
►3 л яловичого бульйону
►100 г перлової крупи
►3-4 картоплини
►1 цибулина
►1 морквина
►рослинне масло для смаження
►лавровий лист
►1/2 склянки огіркового розсолу
►4 солоних огірка
►сіль
►перець
Приготування:
- У бульйон додати промиту перловку, довести до кипіння і варити 30-40 хвилин.
- Натерти морквину, дрібно нарізати цибулю. На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву близько 10 хвилин. Картоплю очистити, нарізати брусками і додати в бульйон. Додати трохи солі і лавровий лист, варити близько 10 хвилин, потім додати моркву і цибулю. Варити до готовності картоплі ще 5 хвилин.
- Додати нарізані соломкою солоні огірки і огірковий розсіл. Перемішати добре, довести до кипіння і перевірити, наскільки солоний суп. Можливо, потрібно додати ще солі за смаком. Додати перець, варити ще 5 хвилин.
- Готовий суп розлити по тарілках, посипати нарізаною зеленню.
bon appetit:)
|