Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Шурпа

Шурпа
18.11.2014, 19:43

 

 


 

Інгредієнти:

 

►баранина або яловичина - 500 грам
►цибуля ріпчаста - три штуки.
►помідори - чотири штуки.
►солодкий перець - одна штука.
►морква - дві штуки.
►картопля - п'ять штук.
►жир - 60 грам
►вода - 6 склянок
►зелень кропу - 1 пучок
►лаврове листя - дві штуки.
►перець чорний горошком - п'ять штук.
►перець запашний - 4 горошини
►гвоздика - три штуки.
►сіль за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. Цибулю і солодкий перець наріжемо півкільцями, помідори, моркву і картоплю-часточками, жир - кубиками.
  2. М'ясо промиємо, зачистити від плівок і сухожиль, наріжемо шматками, додамо жир, заллємо водою, доведемо до кипіння, знімемо піну, проварити при слабкому кипінні до напівготовності протягом 40 хвилин, додамо цибулю, солодкий перець, моркву і варимо 15 хвилин, після чого покладемо картоплю і помідори.
  3. Через 10-15 хвилин додамо сіль, спеції і проварити ще 5 хвилин.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Шурпа | Додав: unknown
Переглядів: 258
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz