Інгредієнти:
►баранина або яловичина - 500 грам
►цибуля ріпчаста - три штуки.
►помідори - чотири штуки.
►солодкий перець - одна штука.
►морква - дві штуки.
►картопля - п'ять штук.
►жир - 60 грам
►вода - 6 склянок
►зелень кропу - 1 пучок
►лаврове листя - дві штуки.
►перець чорний горошком - п'ять штук.
►перець запашний - 4 горошини
►гвоздика - три штуки.
►сіль за смаком
Приготування:
- Цибулю і солодкий перець наріжемо півкільцями, помідори, моркву і картоплю-часточками, жир - кубиками.
- М'ясо промиємо, зачистити від плівок і сухожиль, наріжемо шматками, додамо жир, заллємо водою, доведемо до кипіння, знімемо піну, проварити при слабкому кипінні до напівготовності протягом 40 хвилин, додамо цибулю, солодкий перець, моркву і варимо 15 хвилин, після чого покладемо картоплю і помідори.
- Через 10-15 хвилин додамо сіль, спеції і проварити ще 5 хвилин.
bon appetit:)
|