Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Шурпа

Шурпа з макаронами
18.11.2014, 20:10

 

 


 

Інгредієнти:

 

►баранина або яловичина - 400 грам
►макаронні вироби - 50 грам
►рослинне масло - дві столові ложки
►цибуля ріпчаста - три штуки.
►морква - дві штуки.
►картопля - дві штуки.
►помідори - дві штуки.
►вода - 6 склянок
►лаврове листя - дві штуки.
►перець чорний горошком - п'ять штук.
►перець запашний - 3 горошини
►гвоздика - дві штуки.
►сіль за смаком

 


 

Приготування:

 

  1. М'ясо промиємо, зачистити від плівок і сухожиль, наріжемо шматочками масою по 30-40 гр. Цибулю, моркву, помідори та картоплю наріжемо кубиками. М'ясо обсмажити з маслом до утворення золотистої скоринки, додамо цибулю, моркву, помідори або томатну пасту.
  2. Пасеровані м'ясо і овочі заллємо водою, доведемо до кипіння, після чого додамо картоплю, макарони і варимо суп до готовності.
  3. За 5 хвилин до закінчення варіння додамо сіль і спеції.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Шурпа | Додав: unknown
Переглядів: 259
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz