Інгредієнти:
►баранина або яловичина - 400 грам
►макаронні вироби - 50 грам
►рослинне масло - дві столові ложки
►цибуля ріпчаста - три штуки.
►морква - дві штуки.
►картопля - дві штуки.
►помідори - дві штуки.
►вода - 6 склянок
►лаврове листя - дві штуки.
►перець чорний горошком - п'ять штук.
►перець запашний - 3 горошини
►гвоздика - дві штуки.
►сіль за смаком
Приготування:
- М'ясо промиємо, зачистити від плівок і сухожиль, наріжемо шматочками масою по 30-40 гр. Цибулю, моркву, помідори та картоплю наріжемо кубиками. М'ясо обсмажити з маслом до утворення золотистої скоринки, додамо цибулю, моркву, помідори або томатну пасту.
- Пасеровані м'ясо і овочі заллємо водою, доведемо до кипіння, після чого додамо картоплю, макарони і варимо суп до готовності.
- За 5 хвилин до закінчення варіння додамо сіль і спеції.
bon appetit:)
|