Інгредієнти:
►баранина або яловичина - 500 грам
►ріпа й цибуля ріпчаста - по три штуки.
►моркву і картоплю - по дві штуки.
►солодкий перець - одна штука.
►помідори - чотири штуки.
►вода - 6 склянок
►зелень кропу - 1 пучок
►лавровий лист - одна штука.
►перець чорний і запашний горошком - по одній штучці.
►гвоздика - одна штука.
►сіль за смаком
Приготування:
- Цибулю і солодкий перець наріжемо півкільцями, моркву-соломкою, помідори-кружечками, ріпу і картоплю-часточками.
- М'ясо промиємо, зачистити від плівок і сухожиль, наріжемо шматками, заллємо водою, доведемо до кипіння, знімемо піну, проварити при слабкому кипінні до напівготовності протягом 40 хвилин, далі покладемо цибулю, моркву, солодкий перець і ріпу. Через 15 хвилин додамо помідори та картоплю, ще через 10-15 хвилин приправимо суп сіллю, спеціями і проварити ще 5 хвилин.
- При подачі посиплемо суп дрібно нарізаною зеленню.
bon appetit:)
|