Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солянка

Королівська Солянка
08.11.2014, 22:25

 

Королівський суп! Навариста смачна солянка з м'ясом, шинкою та ковбасою (або сосисками) і 2 видами грибів - сухих і маринованих.

 


 

Інгредієнти:

 

►50 г сушених грибів
►3/4 склянки води
►100 г вершкового масла
►3 цибулини, дрібно нарізати
►1 стакан готової телятини або яловичини, нарізати
►1 стакан шинки, нарізати
►100 г ковбаси або сосисок, нарізати
►2 л яловичого бульйону
►3 лаврових листа
►10 горошин чорного перцю
►2 солоних огірка, дрібно нарізати
►2 ст.л. каперсів (за бажанням)
►12 маринованих грибочків, нарізати (близько 1 склянки нарізаних)
►1800 г банку помідор у власному соку, без шкурки
►2 ст.л. томатної пасти
►1 1/2 ст.л. борошна
►12 маслин
►1/3 склянки нарізаного свіжого кропу
►1/4 ч.л. сухого орегано або майорану
►3 зубчики часнику, дрібно порізати
►1/4 склянки огіркового розсолу
►1 ч.л. паприки
►сіль і перець за смаком
►сметана і лимон для сервірування

 


 

Приготування:

 

  1. Замочити гриби в 3/4 склянці води до розм'якшення, 30-40 хвилин. Відставити.
  2. На дні великої каструлі розтопити половину масла на сковороді і припустити цибулю, м'ясо, шинку, ковбасу і розмочені гриби хвилин 5. Додати бульйон і воду від грибів і довести до кипіння. Додати в суп букет: зв'язати в шматочку марлі лавровий лист і горошок перцю і опустити в суп. Зменшити вогонь і додати букет гарні, солоні огірки, каперси і мариновані гриби. Варити на повільному вогні 10-15 хвилин.
  3. Розтопити в сковороді другу половину масла і готувати в ньому помідори і томатну пасту кілька хвилин, потім додати борошно і тушкувати ще пару хвилин. Додати в сковороду стакан рідини з супу, добре розмішати, потім додати весь вміст сковороди в суп.
  4. Додати оливки, кріп, орегано або майоран, часник, розсіл і паприку. Посолити і поперчити за смаком, варити на повільному вогні ще 10-15 хвилин.
  5. Зняти каструлю з вогню і витягнути букет гарні (лавровий лист і горошини перцю).
  6. Подавати зі шматочком лимона і сметаною.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Солянка | Додав: unknown
Переглядів: 332
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz