Для приготування цього супу ви можете набрати по 100 гр різних улюблених делікатесів.
Він виходить дуже ситним і з невеликою кислинкою. А при подачі на стіл, у кожну тарілку необхідно покласти часточку лимона.
Зазначена кількість інгредієнтів розрахована на 4л каструлю.
Інгредієнти:
►Яловичина - 700 гр;
►Різні делікатеси - 6-10 видів (з загальною вагою в 1 кг);
►Морква - 1 шт;
►Цибуля - 1 шт;
►Мариновані або солоні огірки - 200 гр;
►Томатна паста - 5 ст.л;
►Каперси - 3 ст.л;
►Чорний перець;
►Лавровий лист - 3-4 шт;
►Масло рослинне;
►Лимон і зелень;
►Маслини для прикраси.
Приготування:
- Для початку залийте яловичину водою і варіть на середньому вогні близько години, після чого її остудити і нарізати невеликими скибочками.
- Цибулю очищаємо і подрібнюємо. Моркву натираємо на крупній тертці. Солоні огірки шаткуємо соломкою або невеликими кубиками.
- Копчені делікатеси шаткуємо соломкою або кубиками, після чого відправляємо їх на сковороду і злегка обсмажуємо на рослинному маслі і викладаємо на тарілку. У цій сковороді обсмажуємо і цибулю, після чого відправляємо до неї моркву і продовжуємо обсмажувати. Потім додаємо огірки і ще пару хвилин все разом обсмажуємо.
- Потім в сковороду до нашої зажарки відправляємо томатну пасту і близько 7 хвилин ще тушкуємо на середньому вогні.
- Після чого відправляємо наші делікатеси і яловичину в киплячий бульйон. Варимо 7 хвилин. Потім відправляємо каперси, зажарку і пів склянки розсолу огіркового. Після чого додаємо лавровий лист, зелень з чорним перцем і даємо настоятися хвилин 20 під закритою кришкою.
- При подачі на стіл прикрасити кожну тарілку лимончиком і маслинами.
bon appetit:)
|