"Перше блюдо. Смачний суп з м'ясними напівфабрикатами, томатною пастою, капустою, і маслинами."
Інгредієнти:
►200 г свіжого м'яса на кісточці
►200 г копченого м'яса (будь-якого, за вашим вибором)
►4 сосиски
►1 невеликий качан капусти
►6 середніх картоплин
►1 цибуля ріпка
►1 велика морквина
►1 ст. л. солі
►1/2 солодкого болгарського перцю
►100 г томатної пасти (або натуральних томатів)
►2 лаврових листа
►6-7 чорного перецю горошком
►1 банка оливок або маслин (без кісточки)
►зелень (кріп, петрушка)
►1/3 лимона
►сметана
Приготування:
- М'ясо свіже промити, помістити у велику каструлю з водою і поставити на плиту з максимальним полум'ям.
- Поки вода закипає, почистити цибулину, моркву (потім потерти на тертці), картоплю (нарізати кубиками), дрібно порізати капусту, перець (кільцями і півкільцями), промити зелень.
- Зняти піну з закипілої води, кинути цілу цибулину і посолити. Покласти всі порізані овочі, крім солодкого перцю. Варити 20 хвилин.
- Додати солодкий перчик, порізані кружальцями сосиски і порізане кубиками копчене м'ясо. Додати томатну пасту (або томати), лавровий лист і перець горошком. Варити 15 хвилин
- За 5 хвилин до готовності додати оливки або маслини (кількість визначте за своїм смаком), свіжу зелень, тонко порізані кружальця лимона. Закрити кришкою. Дати настоятися ще хвилин 15.
- Подавати зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню.
bon appetit:)
|