Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солянка

Солянка м'ясна
08.11.2014, 20:51

 

"Перше блюдо. Смачний суп з м'ясними напівфабрикатами, томатною пастою, капустою, і маслинами."

 


 

Інгредієнти:

 

►200 г свіжого м'яса на кісточці
►200 г копченого м'яса (будь-якого, за вашим вибором)
►4 сосиски
►1 невеликий качан капусти
►6 середніх картоплин
►1 цибуля ріпка
►1 велика морквина
►1 ст. л. солі
►1/2 солодкого болгарського перцю
►100 г томатної пасти (або натуральних томатів)
►2 лаврових листа
►6-7 чорного перецю горошком
►1 банка оливок або маслин (без кісточки)
►зелень (кріп, петрушка)
►1/3 лимона
►сметана

 


 

Приготування:

 

  1. М'ясо свіже промити, помістити у велику каструлю з водою і поставити на плиту з максимальним полум'ям.
  2. Поки вода закипає, почистити цибулину, моркву (потім потерти на тертці), картоплю (нарізати кубиками), дрібно порізати капусту, перець (кільцями і півкільцями), промити зелень.
  3. Зняти піну з закипілої води, кинути цілу цибулину і посолити. Покласти всі порізані овочі, крім солодкого перцю. Варити 20 хвилин.
  4. Додати солодкий перчик, порізані кружальцями сосиски і порізане кубиками копчене м'ясо. Додати томатну пасту (або томати), лавровий лист і перець горошком. Варити 15 хвилин
  5. За 5 хвилин до готовності додати оливки або маслини (кількість визначте за своїм смаком), свіжу зелень, тонко порізані кружальця лимона. Закрити кришкою. Дати настоятися ще хвилин 15.
  6. Подавати зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Солянка | Додав: unknown
Переглядів: 269
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz