Інгредієнти:
►яблучний сік - 250 мл
►малина - 100 г
►абрикосовий сік - 250 мл
►ванільний цукор - 1 ч. л.
►цукор - 2 ст. л.
►абрикоси - 0,5 кг
Приготування:
- Абрикоси вимити, розділити на половинки і видалити кісточки.
- Яблучний і абрикосовий сік влити в каструлю, додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, покласти абрикоси, варити 2 хв. Половину абрикосів вийняти шумівкою, а решту варити ще 2 хв. Зняти з вогню, дати охолонути.
- Перелити вміст каструлі в чашу блендера, зробити пюре. Поставити пюре на 3 год в холодильник. Відкладені абрикоси нарізати тонкими часточками. Малину вимити й обсушити.
- Суп розлити по тарілках, прикрасити часточками абрикоса, ягодами малини.
bon appetit:)
|