Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Абрикосовий суп
13.11.2014, 18:08


 

 


 

Інгредієнти:

 

►яблучний сік - 250 мл
►малина - 100 г
►абрикосовий сік - 250 мл
►ванільний цукор - 1 ч. л.
►цукор - 2 ст. л.
►абрикоси - 0,5 кг

 


 

Приготування:

 

  1. Абрикоси вимити, розділити на половинки і видалити кісточки.
  2. Яблучний і абрикосовий сік влити в каструлю, додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, покласти абрикоси, варити 2 хв. Половину абрикосів вийняти шумівкою, а решту варити ще 2 хв. Зняти з вогню, дати охолонути.
  3. Перелити вміст каструлі в чашу блендера, зробити пюре. Поставити пюре на 3 год в холодильник. Відкладені абрикоси нарізати тонкими часточками. Малину вимити й обсушити.
  4. Суп розлити по тарілках, прикрасити часточками абрикоса, ягодами малини.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown
Переглядів: 299
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz