Приготування:
►по 1 склянці апельсинового, ананасового і полуничного соку
►0,5 кг ягід (полуниці, суниці або малини)
►лимон
►кориця
►5 гвоздичок (зірочок)
►збиті вершки і м'ята для прикраси
►3 ст. л. коричневого цукру
Приготування:
- З лимона зняти теркою цедру, розтерти з цукром, додати вичавлений лимонний, апельсиновий сік, гвоздику і корицю. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Охолодити і процідити. Всі ягоди, крім 6 штук для прикраси, змолоти в блендері, додати ананасовий і полуничний сік. Поставити в холодильник на 2-3 год.
- Розлити по невеликих прозорих мисочках. Прикрасити ягодами, м'ятою і збитими вершками.
bon appetit:)
|