Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Ягідний суп
13.11.2014, 18:16

 

 


 

Приготування:

 

►по 1 склянці апельсинового, ананасового і полуничного соку
►0,5 кг ягід (полуниці, суниці або малини)
►лимон
►кориця
►5 гвоздичок (зірочок)
►збиті вершки і м'ята для прикраси
►3 ст. л. коричневого цукру

 


 

Приготування:

 

  1. З лимона зняти теркою цедру, розтерти з цукром, додати вичавлений лимонний, апельсиновий сік, гвоздику і корицю. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Охолодити і процідити. Всі ягоди, крім 6 штук для прикраси, змолоти в блендері, додати ананасовий і полуничний сік. Поставити в холодильник на 2-3 год.
  2. Розлити по невеликих прозорих мисочках. Прикрасити ягодами, м'ятою і збитими вершками.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown
Переглядів: 314
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz