Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Полуничний суп
13.11.2014, 17:29

 

 


 

Інгредієнти:

 

►цукор - 2 ст. л.
►картопляний крохмаль - 1 ч. л.
►м'ята - 2 гілочки
►полуниця - 300 г
►лимон, тільки сік - 1 шт.

 

Для меренг

 

►цукор - 150 г
►картопляний крохмаль - 1 ч. л.
►сіль - 1 щіпка
►яйце - 2 білки

 


 

Приготування:

 

  1. Приготувати меренги. Збити білки з дрібкою солі в щільну піну. Додати цукор і крохмаль, збивати ще 10 хв.
  2. Перекласти суміш у кондитерський мішок. Відсадити невеликі меренги на деко на відстані приблизно 3 см один від одного. Поставити деко з меренгами в розігріту до 110 ° С духовку на 1 год. Відкрити дверцята, залишити меренги остигати в духовці.
  3. Полуницю вимити, нарізати дольками і скласти в миску. М'яту вимити, розібрати на листочки. Розтовкти листики в ступці і додати до полуниці.
  4. З лимона зняти теркою цедру. Закип'ятити в каструлі 1 л води, додати цедру лимона, а з м'якоті лимона віджати в каструлю сік.
  5. Крохмаль з цукром розвести в 50 мл води. Влити в каструлю і варити 3 хв.
  6. Влити гарячий сироп в миску з полуницею і м'ятою, перемішати. Дати охолонути до кімнатної температури. Переставити в холодильник на 2 год. Подавати суп з меренгами.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown
Переглядів: 376
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz