Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Полуничний суп
13.11.2014, 17:49

 

 


 

Інгредієнти:

 

►абрикос - 4 шт.
►червона смородина - 5 гілочок
►полуниця - 1,2 кг
►біле сухе вино - 100 мл
►цукор - 100 г

 


 

Приготування:

 

  1. Ягоди полуниці вимити, обсушити на паперовому рушнику, видалити плодоніжки.
  2. Перекласти в кухонний комбайн 1 кг полуниці, додати цукор і подрібнити. Пропустити приготоване пюре через дрібне сито, щоб позбутися від насіння. Ягідне пюре перелити в глечик, додати вино, перемішати і охолодити.
  3. Абрикоси і смородину вимити. Абрикоси очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити кісточку. Полуницю що залишилась і половинки абрикосів нарізати дольками.
  4. Охолоджений полуничний суп розлити по тарілках, прикрасити за вибором часточками полуниці, абрикосів або ягодами смородини.

 

bon appetit:)

 

 

Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown
Переглядів: 393
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz