Інгредієнти:
►абрикос - 4 шт.
►червона смородина - 5 гілочок
►полуниця - 1,2 кг
►біле сухе вино - 100 мл
►цукор - 100 г
Приготування:
- Ягоди полуниці вимити, обсушити на паперовому рушнику, видалити плодоніжки.
- Перекласти в кухонний комбайн 1 кг полуниці, додати цукор і подрібнити. Пропустити приготоване пюре через дрібне сито, щоб позбутися від насіння. Ягідне пюре перелити в глечик, додати вино, перемішати і охолодити.
- Абрикоси і смородину вимити. Абрикоси очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити кісточку. Полуницю що залишилась і половинки абрикосів нарізати дольками.
- Охолоджений полуничний суп розлити по тарілках, прикрасити за вибором часточками полуниці, абрикосів або ягодами смородини.
bon appetit:)
|