Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Вишневий суп
13.11.2014, 17:57

 

 


 

Інгредієнти:

 

►вишня - 250 г
►цукор - 100 г
►сметана або жирні вершки - 125 мл
►борошно - 1 ст. л.
►вода - 1 л

 


 

Приготування:

 

  1. Вишню вимити, видалити кісточки, перекласти в каструлю. Влити воду, всипати цукор, перемішати і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити 10 хв.
  2. Змішати борошно із сметаною, додати 2 ст. л. гарячого вишневого сиропу. Перемішати.
  3. Вилити цю суміш в суп, знову довести до кипіння і варити 5 хв. Зняти каструлю з вогню, накрити плівкою і дати охолонути.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown
Переглядів: 412
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz