Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Грибний гуляш
06.01.2014, 19:42
 

 

Інгредієнти:

 

250 г печериць ( свіжих)
1 невелика цибулина
1 невеликий червоний перець
2 середніх помідора
2 невеликих зелених перці
сіль, мелений чорний перець
20 г рослинної олії

 


 

Приготування:


 

  1. Чистимо і миємо овочі. Обсмажуємо цибулю на олії. Додаємо крупно нарізані гриби.
  2. Додаємо червоний і зелений перець, нарізані соломкою і крупно нарізані помідори. Солимо й перчимо.
  3. Накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні 15 хвилин.
  4. А далі відрізаємо великий шматок хліба і насолоджуємося, макаючи хліб в отриманий бульйон.
  5. Можна звичайно подати як частину гарніру або самостійний гарнір, але мені подобається саме так. Дуже смачно!


bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: гарнір, гуляш, другі страви
Переглядів: 318
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz