Інгредієнти:
►250 г печериць ( свіжих)
►1 невелика цибулина
►1 невеликий червоний перець
►2 середніх помідора
►2 невеликих зелених перці
►сіль, мелений чорний перець
►20 г рослинної олії
Приготування:
- Чистимо і миємо овочі. Обсмажуємо цибулю на олії. Додаємо крупно нарізані гриби.
- Додаємо червоний і зелений перець, нарізані соломкою і крупно нарізані помідори. Солимо й перчимо.
- Накриваємо кришкою і готуємо на маленькому вогні 15 хвилин.
- А далі відрізаємо великий шматок хліба і насолоджуємося, макаючи хліб в отриманий бульйон.
- Можна звичайно подати як частину гарніру або самостійний гарнір, але мені подобається саме так. Дуже смачно!
bon appetit:)
|