"В супчик підуть будь лісові гриби або магазинні шампіньйони. Ми готували сьогодні з лисичок - швидко і смачно."
Інгредієнти:
►1 середня цибулина. дрібно нарізати
►1 морквина, дрібно нарізати
►1,5 - 2 склянки дрібно нарізаних грибів
►1,5 л води
►сіль, перець за смаком
►1 грибний бульйонний кубик (за бажанням)
►2 картоплини
►1/3 склянки дрібних макаронів
►нарізаний кріп
►сметана
Приготування:
- Підсмажити на вершковому маслі цибулю і морквину 5-7 хвилин, додати нарізані гриби і тушити хвилин 5.
- Закип'ятити 1,5 л води, посолити за смаком. За бажанням можна додати 1 грибний бульйонний кубик. Покласти 2 дрібно нарізані картоплини, додати пасеровані овочі та гриби. Варити 5 хвилин. Додати 1/3 склянки дрібних макаронів, варити ще 5 хвилин. Поперчити, додати нарізаний кріп.
- Подавати зі сметаною.
bon appetit:)
|