Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Грибний суп
12.11.2014, 21:36

 

"В супчик підуть будь лісові гриби або магазинні шампіньйони. Ми готували сьогодні з лисичок - швидко і смачно."

 


 

Інгредієнти:

 

►1 середня цибулина. дрібно нарізати
►1 морквина, дрібно нарізати
►1,5 - 2 склянки дрібно нарізаних грибів
►1,5 л води
►сіль, перець за смаком
►1 грибний бульйонний кубик (за бажанням)
►2 картоплини
►1/3 склянки дрібних макаронів
►нарізаний кріп
►сметана

 


 

Приготування:

 

  1. Підсмажити на вершковому маслі цибулю і морквину 5-7 хвилин, додати нарізані гриби і тушити хвилин 5.
  2. Закип'ятити 1,5 л води, посолити за смаком. За бажанням можна додати 1 грибний бульйонний кубик. Покласти 2 дрібно нарізані картоплини, додати пасеровані овочі та гриби. Варити 5 хвилин. Додати 1/3 склянки дрібних макаронів, варити ще 5 хвилин. Поперчити, додати нарізаний кріп.
  3. Подавати зі сметаною.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown
Переглядів: 262
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz