Інгредієнти:
►курячий бульйон - 750 мл
►вода - 250 мл
►помідори - 2 шт
►цибуля - 1 / 2 шт
►яйця - 2 шт
►крохмаль - 1 ст.л ( кукурудзяний )
►олія - 1 ст.л
►сіль
►перець
Приготування:
- З'єднати курячий бульйон з водою і олією, довести до кипіння. Нарізати помідори дрібними кубиками і цибулю тонкими пластинками.
- Опустити в бульйон помідори з цибулею, додавши сіль і перець.
- Розбити яйця в стакан. Збити яйця виделкою.
- Змішати крохмаль з водою. Додати яєчну суміш. Ретельно перемішати.
- Тонкою цівкою влити в суп яєчно - крохмальну суміш, перемішати і варити 5 хвилин. Вимкнути вогонь і відразу подавати на стіл. При бажанні можна прикрасити зеленню.
bon appetit:)
|