Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Курячий суп
25.12.2013, 00:10
 

 

Інгредієнти:

►курячий бульйон - 750 мл
►вода - 250 мл
►помідори - 2 шт
►цибуля - 1 / 2 шт
►яйця - 2 шт
►крохмаль - 1 ст.л ( кукурудзяний )
►олія - 1 ст.л
►сіль
►перець

 

 


 

Приготування:
 

  1. З'єднати курячий бульйон з водою і олією, довести до кипіння. Нарізати помідори дрібними кубиками і цибулю тонкими пластинками.
  2. Опустити в бульйон помідори з цибулею, додавши сіль і перець.
  3. Розбити яйця в стакан. Збити яйця виделкою.
  4. Змішати крохмаль з водою. Додати яєчну суміш. Ретельно перемішати.
  5. Тонкою цівкою влити в суп яєчно - крохмальну суміш, перемішати і варити 5 хвилин. Вимкнути вогонь і відразу подавати на стіл. При бажанні можна прикрасити зеленню.


bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: супи, перші страви
Переглядів: 268
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz