Інгредієнти:
►250 г філе риби,
►250 г маринованої морської капусти,
►4-5 картоплин,
►2 моркви,
►1-2 цибулини,
►рослинне масло для смаження,
►сіль, майонез, сметана.
Приготування:
- Філе риби опустити в киплячу воду (2-3 л) і варити на слабкому вогні 10-15 хвилин. Бульйон процідити, філе риби нарізати невеликими шматочками.
- Цибулю і моркву нашаткувати тонкою соломкою, обсмажити на олії до м'якості. З капусти злити маринад.
- Бульйон довести до кипіння, опустити нарізану соломкою картоплю і варити 5-7 хвилин, додати обсмажені овочі, капусту і шматочки риби, за смаком посолити і варити на слабкому вогні до готовності. Подавати суп зі сметаною або майонезом.
bon appetit:)
|