Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Матроський суп
27.10.2014, 17:49

 


 

Інгредієнти:

 

►250 г філе риби,
►250 г маринованої морської капусти,
►4-5 картоплин,
►2 моркви,
►1-2 цибулини,
►рослинне масло для смаження,
►сіль, майонез, сметана.

 


 

Приготування:

 

  1. Філе риби опустити в киплячу воду (2-3 л) і варити на слабкому вогні 10-15 хвилин. Бульйон процідити, філе риби нарізати невеликими шматочками.
  2. Цибулю і моркву нашаткувати тонкою соломкою, обсмажити на олії до м'якості. З капусти злити маринад.
  3. Бульйон довести до кипіння, опустити нарізану соломкою картоплю і варити 5-7 хвилин, додати обсмажені овочі, капусту і шматочки риби, за смаком посолити і варити на слабкому вогні до готовності. Подавати суп зі сметаною або майонезом.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown
Переглядів: 274
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz