Інгредієнти:
►курячий бульйон
►картопля - 2-3 шт
►кабачок - 1 шт ( невеликий)
►капуста - 200-300 гр
►морква - 1 шт
►помідори - 1 шт
►болгарський перець - 1 шт
►зелень
►сіль
►чорний перець
Приготування:
- У зварений киплячий курячий бульйон кинути порізану картоплю. Потім добити порізаний кубиками кабачок.
- Капусту нашаткувати і додати в суп. Додати натерту на великій тертці моркву.
- Помідор порізати кубиками і додати в суп, потім додати очищений від зерен і дрібно порізаний болгарський перець. Всі овочі додавати в суп практично одночасно!
- Коли картопля буде готова, покласти дрібно порізану зелень, посолити, поперчити. Довести овочевий суп до кипіння, вимкнути і дати настоятися кілька хвилин.
bon appetit:)
|