Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Овочевий суп з кабачками
24.12.2013, 23:12
 
 

 

Інгредієнти:

►курячий бульйон
►картопля - 2-3 шт
►кабачок - 1 шт ( невеликий)
►капуста - 200-300 гр
►морква - 1 шт
►помідори - 1 шт
►болгарський перець - 1 шт
►зелень
►сіль
►чорний перець

 

 


 

Приготування:
 

 

  1. У зварений киплячий курячий бульйон кинути порізану картоплю. Потім добити порізаний кубиками кабачок.
  2. Капусту нашаткувати і додати в суп. Додати натерту на великій тертці моркву.
  3. Помідор порізати кубиками і додати в суп, потім додати очищений від зерен і дрібно порізаний болгарський перець. Всі овочі додавати в суп практично одночасно!
  4. Коли картопля буде готова, покласти дрібно порізану зелень, посолити, поперчити. Довести овочевий суп до кипіння, вимкнути і дати настоятися кілька хвилин.

 


bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, супи
Переглядів: 313
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz