Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Пивний суп з раками
24.12.2013, 20:35
 
 
Суп дуже легкий, з вираженим вершковим смаком і легкою гіркуватістю

 


 

Інгредієнти:

►Раки - 10-12 шт
►Яловичий бульйон - 0,5 літра
►Пиво світле - 0,5 літра
►Яйця - 6 шт
►Вершки 20% - 200 мл
Сіль, спеції

 

 


 

Приготування:

Раків відварити з додаванням кропу, кмину, лаврового листа і перцю. Очистити (шийки і клішні).
Яєчні жовтки змішати з вершками. У киплячий бульйон влити пиво, проварити не більш 2 хвилин.
Каструлю зняти з плити і інтенсивно мішаючи, влити яєчно-вершкову суміш.
Додати м'ясо раків і подавати на стіл.



bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, пивний суп з раками, супи
Переглядів: 288
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz