Легкий і корисний суп
Інгредієнти:
►кабачок - 1 (великий)
►цибуля - 1 шт
►часник - 4 зубчики
►оливкова олія - 1 ст. л
►розмарин - 1 ч. л
►курячий бульйон - 3 склянки
►бекон
►перець - 1 / 2 ч. л
►сіль - 1 ч. л
►шавлія - 2,5 ч. л
Приготування:
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлія, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати в духовці до готовності близько 50 хвилин.
Бекон запекти протягом 10-15 хвилин.
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре.
Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
Посолити, поперчити. Подавати з беконом і сиром.
bon appetit:)
|