Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Смажений кабачковий суп
25.12.2013, 00:44
 
 
Легкий і корисний суп

 


 

Інгредієнти:

►кабачок - 1 (великий)
►цибуля - 1 шт
►часник - 4 зубчики
►оливкова олія - 1 ст. л
►розмарин - 1 ч. л
►курячий бульйон - 3 склянки
►бекон
►перець - 1 / 2 ч. л
►сіль - 1 ч. л
►шавлія - 2,5 ч. л

 

 


 

Приготування:

Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.





Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлія, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.



Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати в духовці до готовності близько 50 хвилин.





Бекон запекти протягом 10-15 хвилин.





Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре.
Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
Посолити, поперчити. Подавати з беконом і сиром.


bon appetit:)

 

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: супи, перші страви
Переглядів: 259
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz