У цьому рецепті частина овочів попередньо обсмажується на вершковому маслі, і страва стає більш пікантною і ніжною.
Інгредієнти:
►картопля - 3 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►сир плавлений - 75 г
►вершки - 1 стакан
►вершкове масло - для обсмажування
►сіль
►перець
Приготування:
- Картоплю поставити варитися.
- Моркву і цибулю крупно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. Тушити моркву і цибулю на сковороді, весь час помішуючи і не даючи сильно зарум'яниться, на це піде хвилин 15.
- Потім відправити цибулю і моркву варитися у каструлю з картоплею.
- Коли овочі будуть майже готові, додати до них плавлений сирок.
- Додати вершки, посолити, поперчити і за допомогою блендера приготувати пюре. Кількість вершків варіювати до стану бажаної густоти супу-пюре.
- Суп-пюре розлити по тарілках, додати грінки.
bon appetit:)
|