Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп-пюре з грінками
24.12.2013, 23:27
 
 
У цьому рецепті частина овочів попередньо обсмажується на вершковому маслі, і страва стає більш пікантною і ніжною.

 


 

Інгредієнти:

►картопля - 3 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►сир плавлений - 75 г
►вершки - 1 стакан
►вершкове масло - для обсмажування
►сіль
►перець

 

 


 

Приготування:
 

  1. Картоплю поставити варитися.
  2. Моркву і цибулю крупно нарізати і злегка обсмажити на вершковому маслі. Тушити моркву і цибулю на сковороді, весь час помішуючи і не даючи сильно зарум'яниться, на це піде хвилин 15.
  3. Потім відправити цибулю і моркву варитися у каструлю з картоплею.
  4. Коли овочі будуть майже готові, додати до них плавлений сирок.
  5. Додати вершки, посолити, поперчити і за допомогою блендера приготувати пюре. Кількість вершків варіювати до стану бажаної густоти супу-пюре.
  6. Суп-пюре розлити по тарілках, додати грінки.


bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, супи-пюре, супи
Переглядів: 281
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz