Кількість інгредієнтів розрахована на каструлю 4л.
Інгредієнти:
►Філе індички - 600-700 гр;
►Картопля - 700-800 гр;
►Пшоно - 150-200 гр;
►Цибуля - 2 шт;
►Морква - 1-2 шт;
►Масло рослинне;
►Сіль, перець.
Приготування:
- Для початку нашаткуємо дрібно цибулю і натремо на крупній тертці моркву. Потім наріжемо на невеликі шматочки м'ясо.
- Потім обсмажуємо на рослинному маслі в каструлі цибулю, після до неї відправляємо моркву і дожарюємо до готовності.
- Після чого відправляємо в каструлю м'ясо і трохи обсмажуємо його з усіх сторін.
- Потім заливаємо все водою, доводимо наш майбутній суп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо його хвилин 25.
- Поки суп вариться, ретельно промиваємо пшоно. Краще, звичайно, гарячою водою. Так пшоно НЕ БУДЕ гірчити.
- Далі очищаємо картоплю і нарізаємо скибочками або кубиками. Я вибрала другий варіант.
- Тепер відправляємо в каструлю пшоно з картоплею.
- Солимо, перчимо і варимо ще протягом 25 хвилин.
- Все, наш легкий і поживний суп готовий.
bon appetit:)
|