Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з індичкою
27.10.2014, 16:51

 

Кількість інгредієнтів розрахована на каструлю 4л.

 


 

Інгредієнти:

 

►Філе індички - 600-700 гр;
►Картопля - 700-800 гр;
►Пшоно - 150-200 гр;
►Цибуля - 2 шт;
►Морква - 1-2 шт;
►Масло рослинне;
►Сіль, перець.

 


 

Приготування:

 

  1. Для початку нашаткуємо дрібно цибулю і натремо на крупній тертці моркву. Потім наріжемо на невеликі шматочки м'ясо.
  2. Потім обсмажуємо на рослинному маслі в каструлі цибулю, після до неї відправляємо моркву і дожарюємо до готовності.
  3. Після чого відправляємо в каструлю м'ясо і трохи обсмажуємо його з усіх сторін.
  4. Потім заливаємо все водою, доводимо наш майбутній суп до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо його хвилин 25.
  5. Поки суп вариться, ретельно промиваємо пшоно. Краще, звичайно, гарячою водою. Так пшоно НЕ БУДЕ гірчити.
  6. Далі очищаємо картоплю і нарізаємо скибочками або кубиками. Я вибрала другий варіант.
  7. Тепер відправляємо в каструлю пшоно з картоплею.
  8. Солимо, перчимо і варимо ще протягом 25 хвилин.
  9. Все, наш легкий і поживний суп готовий.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown
Переглядів: 297
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz