Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп по-польськи
25.12.2013, 01:31
 

 

Інгредієнти:

►курка - 250 гр ( суп набір )
►ковбаса копчена - 300 гр
►квасоля - 2 склянки
►стебла селери - 1 шт
►морква - 1 шт
►капуста білокачанна - 1 / 4 (середньої)
►цибуля - 1 шт
►часник - 3-4 зубчики
►олія
►сіль
►перець
►паприка
►кріп
►петрушка

 

 


 

Приготування:

Квасолю замочити на годину в холодній воді, курячий суповий набір поставити варитися в 3 -х літрах води.




Ковбасу нарізати брусками
Зварити бульйон. З бульйону потрібно витягнути курячий суповий набір, додати квасолю і варити 40 хвилин.



Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю
На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, за хвилину додати подрібнений часник і все теж відправити у бульйон.
Капусту нашаткувати, краще досить тонко і додати в каструлю


Коли суп закипить його потрібно посолити, поперчити, додати чайну ложку солодкої паприки.
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки


bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: супи, перші страви
Переглядів: 386
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz