Інгредієнти:
►курка - 250 гр ( суп набір )
►ковбаса копчена - 300 гр
►квасоля - 2 склянки
►стебла селери - 1 шт
►морква - 1 шт
►капуста білокачанна - 1 / 4 (середньої)
►цибуля - 1 шт
►часник - 3-4 зубчики
►олія
►сіль
►перець
►паприка
►кріп
►петрушка
Приготування:
Квасолю замочити на годину в холодній воді, курячий суповий набір поставити варитися в 3 -х літрах води.
Ковбасу нарізати брусками
Зварити бульйон. З бульйону потрібно витягнути курячий суповий набір, додати квасолю і варити 40 хвилин.
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю
На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, за хвилину додати подрібнений часник і все теж відправити у бульйон.
Капусту нашаткувати, краще досить тонко і додати в каструлю
Коли суп закипить його потрібно посолити, поперчити, додати чайну ложку солодкої паприки.
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки
bon appetit:)
|