Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з квасолі
25.12.2013, 01:51
 
Це національний рецепт республіки колишньої Югославії (Балкани). Дуже цікаве поєднання квасолі, кукурудзи та горошку... і просте приготування. Суп виходить густий як рагу і дуже смачний!

 


 

Інгредієнти:

►квасоля - 200 г
►цибуля - 2 шт
►часник - 1 зубчик
►жир - 3 ст.л
►яловичина відварна - 400 г
►томатна паста - 3 ст.л
►кукурудза консервована - 280 г
►зелений горошок - 150 г
►петрушка - 1 ст.л ( нарубаної зелені )
►чебрець - 1 ч.л ( сухого)
►розмарин - на кінчику ножа
►сіль - 1 ч.л
►перець - 1 / 2 ч.л

 

 

 


 

Приготування:

Квасолю замочити в холодній воді на 12 годин.
Залити 2 л води, посолити, поперчити і варити 2 години на повільному вогні під кришкою




Цибулю нарізати кубиками. Часник очистити, порізати, трохи посипати сіллю і розтерти.





Підсмажити м'ясо, а потім додати цибулю і часник





Томатну пасту розвести невеликою кількістю води і підмішати до м'яса





Кукурудзу разом з горошком і підсмаженим м'ясом покласти в каструлю з квасолею. Все разом варити на повільному вогні 10 хвилин.




Приправити суп зеленню петрушки, чебрецем і розмарином. Можна додавати будь-які спеції за смаком.




bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, супи
Переглядів: 298
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz