Інгредієнти:
►вершкове масло - 25 гр
►цибуля - 1 шт
►стебла селери - 1 шт
►морква - 1 шт
►сочевиця - 75 гр
►курячий бульйон - 500 мл
►щавель - 1 пучок ( 100 гр)
►сметана - 1 ст.л
►сіль
►перець
Приготування:
- Розігрійте в каструлі з товстим дном на маленькому вогні половину порції вершкового масла.
- Додайте цибулю, селеру, моркву ( дрібно порізані ) і смажте 8 хвилин, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть мягкими.
- Покладіть сочевицю, влийте бульйон і варіть ще 15 хвилин.
- Подрібніть суп за допомогою блендера, додавши свіже листя щавлю, вершкове масло що залишилось і сметану.
- Повторно нагрійте суп в каструлі, додавши за бажанням бульйон або воду (якщо виходить дуже густий суп), покладіть сіль і перець за смаком і розливайте по тарілках.
- Можна в тарілки додати ще сметани за бажанням.
bon appetit:)
|