Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з сочевицею
25.12.2013, 02:46
 
 

 

Інгредієнти:

►вершкове масло - 25 гр
►цибуля - 1 шт
►стебла селери - 1 шт
►морква - 1 шт
►сочевиця - 75 гр
►курячий бульйон - 500 мл
►щавель - 1 пучок ( 100 гр)
►сметана - 1 ст.л
►сіль
►перець

 

 


 

Приготування:
 

  1. Розігрійте в каструлі з товстим дном на маленькому вогні половину порції вершкового масла.
  2. Додайте цибулю, селеру, моркву ( дрібно порізані ) і смажте 8 хвилин, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть мягкими.
  3. Покладіть сочевицю, влийте бульйон і варіть ще 15 хвилин.
  4. Подрібніть суп за допомогою блендера, додавши свіже листя щавлю, вершкове масло що залишилось і сметану.
  5. Повторно нагрійте суп в каструлі, додавши за бажанням бульйон або воду (якщо виходить дуже густий суп), покладіть сіль і перець за смаком і розливайте по тарілках.
  6. Можна в тарілки додати ще сметани за бажанням.


bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, супи
Переглядів: 293
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz