Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з креветками
24.12.2013, 21:28
 
 

 

Інгредієнти:

►цибуля - порей - 1 шт
►вершкове масло - 20 г
►базилік - 1 гілочка
►м'ясний бульйон - 1 літр
►локшина - 150 г
►петрушка - 1 гілочка
►помідори - 600 г
►сіль, суміш меленого перцю - за смаком
►креветки - 200 г
►часник - 2 зубчики

 


 

Приготування:
 

  1. У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте кільця цибулі порею до легкої прозорості.
  2. До цибулі додайте нарізані помідори. (Можна використовувати як томатне пюре, так і томатну пасту).
  3. У заправку для супу додайте нарізаний дрібно часник і - за 1 хвилину до готовності - трави (базилік, петрушку та кріп). Тушити потрібно 5-7 хвилин.
  4. Креветки відваріть. У тихенько киплячий бульйон покладіть локшину. До локшини в бульйоні додайте вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покладіть трохи зелені, солі і суміші перців. Нехай суп покипить буквально 1 хвилину.


Зверніть увагу:


*Цибулю порей можна замінити ріпчастою цибулею, а можна навіть з'єднати 2 види цибулі, смак супу від цього тільки виграє.

bon appetit:)

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, суп, томатний суп з креветками
Переглядів: 285
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz