Інгредієнти:
►цибуля - порей - 1 шт
►вершкове масло - 20 г
►базилік - 1 гілочка
►м'ясний бульйон - 1 літр
►локшина - 150 г
►петрушка - 1 гілочка
►помідори - 600 г
►сіль, суміш меленого перцю - за смаком
►креветки - 200 г
►часник - 2 зубчики
Приготування:
- У сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте кільця цибулі порею до легкої прозорості.
- До цибулі додайте нарізані помідори. (Можна використовувати як томатне пюре, так і томатну пасту).
- У заправку для супу додайте нарізаний дрібно часник і - за 1 хвилину до готовності - трави (базилік, петрушку та кріп). Тушити потрібно 5-7 хвилин.
- Креветки відваріть. У тихенько киплячий бульйон покладіть локшину. До локшини в бульйоні додайте вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покладіть трохи зелені, солі і суміші перців. Нехай суп покипить буквально 1 хвилину.
Зверніть увагу:
*Цибулю порей можна замінити ріпчастою цибулею, а можна навіть з'єднати 2 види цибулі, смак супу від цього тільки виграє.
bon appetit:)
|