Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Томатний суп з квасолею
24.12.2013, 23:38
 
 
Цей гострий, густий, томатний суп не залишить байдужим жодного гурмана.

 


 

Інгредієнти:

►квасоля консервована - 1 банка
►картопля - 2 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►бульйон - 2 склянки
►вода - 2 склянки
►олія - 1 ст. л
►томатна паста - 1 ст. л
►борошно - 1 ст. л
►паприка - за смаком
►перець чилі - за смаком
►перець - за смаком
►сіль - за смаком

 

 


 

Приготування:
 

  1. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Пасерувати цибулю і моркву на рослинному маслі 5 хвилин.
  2. Картоплю нарізати великими кубиками. Варити картоплю до напівготовності в невеликій кількості води протягом 10 хвилин.
  3. Додати до картоплі пасеровані цибулю та моркву, перемішати, варити 3-5 хвилин.
  4. Додати курячий бульйон. Перемішати, варити 5 хвилин на середньому вогні. Додати консервовану квасолю, перемішати і варити 3-5 хвилин.
  5. Томатну пасту розвести в невеликій кількості кип'яченої води. Влити в суп розведену у воді пасту. Перемішати, посолити, додати спеції і варити 5 хвилин.
  6. Борошно просіяти через сито і додати в суп (борошно додасть супу густоти і "ситності" ). Перемішати і варити на повільному вогні 5-7 хвилин.
  7. Зняти суп з вогню, накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин. Подавати суп гарячим, присипавши зеленню петрушки.


bon appetit:)

 

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, супи
Переглядів: 286
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz