Цей гострий, густий, томатний суп не залишить байдужим жодного гурмана.
Інгредієнти:
►квасоля консервована - 1 банка
►картопля - 2 шт
►морква - 1 шт
►цибуля - 1 шт
►бульйон - 2 склянки
►вода - 2 склянки
►олія - 1 ст. л
►томатна паста - 1 ст. л
►борошно - 1 ст. л
►паприка - за смаком
►перець чилі - за смаком
►перець - за смаком
►сіль - за смаком
Приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці. Пасерувати цибулю і моркву на рослинному маслі 5 хвилин.
- Картоплю нарізати великими кубиками. Варити картоплю до напівготовності в невеликій кількості води протягом 10 хвилин.
- Додати до картоплі пасеровані цибулю та моркву, перемішати, варити 3-5 хвилин.
- Додати курячий бульйон. Перемішати, варити 5 хвилин на середньому вогні. Додати консервовану квасолю, перемішати і варити 3-5 хвилин.
- Томатну пасту розвести в невеликій кількості кип'яченої води. Влити в суп розведену у воді пасту. Перемішати, посолити, додати спеції і варити 5 хвилин.
- Борошно просіяти через сито і додати в суп (борошно додасть супу густоти і "ситності" ). Перемішати і варити на повільному вогні 5-7 хвилин.
- Зняти суп з вогню, накрити кришкою і дати постояти 15 хвилин. Подавати суп гарячим, присипавши зеленню петрушки.
bon appetit:)
|