Ніжний смак вершкового супу з сьомгою не залишить байдужим жодного гурмана. Це перша страва давно вважається однією з провідних страв будь-якого ресторану і користується неймовірною популярністю.
Інгредієнти:
►сьомга - 200 г (або форель )
►кольорова капуста - 200 г
►цибуля - 2 шт
►морква - 1 шт
►рис - жменя
►сир плавлений - 50 г
►молоко - 1 стакан
►сіль
►паприка
►вершкове масло - для подачі
►кріп - пучок
Приготування:
- Цвітну капусту промити, розділити на суцвіття, залити водою і поставити варитися на 15-20 хвилин. Це буде бульйон - основа для нашого супу.
- Сьомгу нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
- Готову капусту подрібнити блендером разом з бульйоном і знову перелити в каструлю. Додати до подрібненої капусті сьомгу і цибулю, перемішати. Долити води, дати закипіти. Додати попередньо промитий рис, перемішати. Плавлений сир дрібно нарізати. В окремій ємності з додаванням невеликої кількості гарячої води, розплавити сир, постійно помішуючи його до повного розчинення. Сир можна додати і відразу у велику каструлю, але при цьому, якщо раптом утворюються грудочки, буде проблематично їх видаляти.
- Додати "сирну суміш" в суп, перемішати. Дати закипіти, зменшити вогонь і варити 10-15 хвилин.
- Додати молоко, сіль. Дати закипіти.
- Зняти з вогню, додати кріп, вершкове масло, паприку. Накрити кришкою. Дати вершковому супу з сьомгою настоятися 10-15 хвилин.
- Подавати з невеликим шматочком вершкового масла.
bon appetit:)
|