Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Перші страви » Супи

Вершковий суп з сьомгою
24.12.2013, 22:59

 

Ніжний смак вершкового супу з сьомгою не залишить байдужим жодного гурмана. Це перша страва давно вважається однією з провідних страв будь-якого ресторану і користується неймовірною популярністю.

 

 


 

Інгредієнти:

►сьомга - 200 г (або форель )
►кольорова капуста - 200 г
►цибуля - 2 шт
►морква - 1 шт
►рис - жменя
►сир плавлений - 50 г
►молоко - 1 стакан
►сіль
►паприка
►вершкове масло - для подачі
►кріп - пучок

 

 


 

Приготування:

 

  1. Цвітну капусту промити, розділити на суцвіття, залити водою і поставити варитися на 15-20 хвилин. Це буде бульйон - основа для нашого супу.
  2. Сьомгу нарізати на дрібні шматочки. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
  3. Готову капусту подрібнити блендером разом з бульйоном і знову перелити в каструлю. Додати до подрібненої капусті сьомгу і цибулю, перемішати. Долити води, дати закипіти. Додати попередньо промитий рис, перемішати. Плавлений сир дрібно нарізати. В окремій ємності з додаванням невеликої кількості гарячої води, розплавити сир, постійно помішуючи його до повного розчинення. Сир можна додати і відразу у велику каструлю, але при цьому, якщо раптом утворюються грудочки, буде проблематично їх видаляти.
  4. Додати "сирну суміш" в суп, перемішати. Дати закипіти, зменшити вогонь і варити 10-15 хвилин.
  5. Додати молоко, сіль. Дати закипіти.
  6. Зняти з вогню, додати кріп, вершкове масло, паприку. Накрити кришкою. Дати вершковому супу з сьомгою настоятися 10-15 хвилин.
  7. Подавати з невеликим шматочком вершкового масла.


bon appetit:)

 

 

Категорія: Супи | Додав: unknown | Теги: перші страви, вершковий суп з сьомгою, супи
Переглядів: 285
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz