Думаю, всім знайомий смак бісквітної випічки. Пропоную приготувати бісквітне печиво. М'яке, солодке бісквітне печиво сподобається як дітям, так і дорослим. Особливо, смачно з молоком, чаєм або кавою.
Інгредієнти:
►Яйце куряче - 3 шт;
►Цукор - 250 грам;
►Борошно пшеничне - 150 грам;
►Цукор ванільний - 10 грам;
►Сіль - 1 щіпка;
►Ізюм - 50 грам;
►Цукрова пудра - за смаком.
Приготування:
- Візьмемо такі продукти: яйця курячі, борошно пшеничне, цукор, цукор ванільний, родзинки, сіль, цукрову пудру.
- У чашу міксера поміщаємо курячі яйця, цукор, ванільний цукор. Збиваємо міксером до утворення пишної маси.
- Невеликими порціями насипаємо просіяне пшеничне борошно. Тепер скористаємося лопаткою і розмішуємо борошно, знизу вгору, поки не введемо всю муку.
- Підбираємо відповідне деко з бортиками, застеляємо пергаментним папером. Виливаємо тісто і розрівнюємо акуратно лопаткою. Посипаємо родзинками. Відправляємо в гарячу духовку на 180 градусів на 20-30 хвилин. Моїй духовці знадобилося більше часу, щоб бісквіт добре пропікся всередині.
- Бісквіт готовий. Добре охолоджуємо, прямо у формі.
- Гострим ножем нарізаємо на порційні шматочки і посипаємо цукровою пудрою. Бісквітне печиво готове.
bon appetit:)
|