Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Солодощі » Печиво

Мигдальне печиво
03.02.2015, 17:25

 

Давно збиралася приготувати мигдальне печиво, але все руки не доходили. Це улюблене печиво мого чоловіка, і він завжди його купує в магазині, а коштує воно там досить пристойно) Загалом то випічка напевно на любителя, тому що дуже солодка, але з чайком саме те, що не будемо також забувати, що мигдаль - це джерело вітамінів. Готується мигдальне печиво дуже просто і швидко!

 


 

Інгредієнти:

 

►Мигдальне борошно або мигдаль - 120 грам;
►Цукор - 230 грам;
►Білки - 100 грам;
►Борошно - 30 грам.

 


 

Приготування:

 

  1. У мене була готова мука, але якщо її немає, то можна перемолоти мигдаль в кавомолці.
  2. Додаємо цукор і білки. 100 грам білків - це приблизно 3 яйця середнього розміру.
  3. Ретельно перемішуємо, потім масу потрібно нагріти до температури 40 градусів. Це можна зробити декількома способами: в мікрохвильовці, на водяній бані, в каструлі на плиті.
  4. Додаємо борошно, ще раз ретельно перемішуємо. Тісто виходить текучим.
  5. Духовку розігріваємо до 190 градусів. На папір для випічки викладаємо тісто у вигляді кола, я викладала ложкою, на відстані один від одного, повинно вийти близько 10 штук.
  6. Випікаємо 17 хвилин. У мене печиво чому то занадто зарум'янилося знизу, так не повинно бути, можливо треба було його підняти вище, але вийшло смачно, обов'язково буду пекти ще, можливо коригуючи рецепт під свій смак.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Печиво | Додав: unknown
Переглядів: 344
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz