Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Бутерброди, тости

Кростіні з в'яленими помідорами
03.02.2015, 23:26

 

Щоб елегантно подати цю закуску, здавалося б, таку просту, ведучий реаліті-шоу "Chopped" Тед Аллен бере в'ялені томати, приготовані на повільному вогні до м'якості, і викладає їх на натерті часником шматочки підсмаженого хліба.

 


 

Інгредієнти:

 

►4 розрізаних на половинки по довжині помідори "сливка"
►Оливкова олія класу extra-virgin, для змащення
►Крупна або морська сіль і мелений перець
►1 або 2 ч. л. сушеного чебрецю
►8 шматочків нарізаного під кутом багета товщиною 1,5 см
►1 зубок часнику

 


 

Приготування:

 

  1. Розігрійте духовку до 130° С. Покладіть томати зрізом вгору в неглибоку форму для запікання. Збризніть їх оливковою олією, посипте сіллю, перцем і чебрецем. Запікайте 1,5-2 год., Або поки томати не стануть м'якими і злегка зморщеними.
  2. Збільште температуру духовки до 200° С. Покладіть шматочки багета на деко, збризніть їх оливковою олією і запікайте до золотисто-коричневої скоринки близько 10 хв. Натріть кростіні часником і викладіть зверху в'ялені томати.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Бутерброди, тости | Додав: unknown
Переглядів: 1350
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz