Інгредієнти:
►200 г масла
►2 ст.л. дижонской гірчиці
►Сік половини лимона
►2 зубчики часнику, дрібно нарізати
►кілька гілочок петрушки, нарізати
►1кг королівських креветок середнього розміру, очистити, хвостики залишити
Приготування:
- Розігріти духовку до 230° С. Щоб очистити креветки, зробіть розріз по спинці і видаліть кишечник. Хвостики залиште.
- У маленькій каструлі на середньому вогні змішати масло, гірчицю, лимонний сік, часник і петрушку. Коли масло повністю розтане, зняти з вогню.
- Викласти креветки в неглибоку форму для випічки. Полити зверху масляною сумішшю.
- Запікати в розігрітій духовці 12 - 15 хвилин, готові креветки будуть рожевими і непрозорими.
bon appetit:)
|