Паніні - це різновид італійських сендвічів, які готуються з різними начинками, в нашому випадку - з сиром Моцарелла, помідорами і соусом песто з базиліка.
Інгредієнти:
►8 шматочків білого хліба
►2 ст.л. вершкового масла
►200 г свіжої моцарелли
►2 помідори
►2 ст.л. песто
►кілька свіжих листочків базиліка
Приготування:
- Хліб нарізати шматочками 1 см завтовшки. Загалом має вийти 8 шматочків.
- 4 з них намазати соусом песто, з розрахунку 1 ч.л. на шматочок.
- Моцарелу і помідори порізати тонкими кружечками.
- На шматочки з песто укласти кружечки помідорів, зверху Моцареллу
- Зверху покласти по парі листочків базиліка і накрити кожен бутерброд шматочками хліба що залишились.
- Розігріти свовороду і на вершковому маслі обсмажити бутерброди по 3 хвилини з кожного боку.
bon appetit:)
|