Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Готуємо на:


За допомогою


Ми Вконтакті


Наші проекти


Статистика


Головна » Статті » Закуски » Гарячі закуски

Запечені баклажани
27.10.2014, 18:44

 


 

Інгредієнти:

 

►1 баклажан, нарізаний на кружки товщиною в 1,5 см
►1 помідор, нарізаний кружечками
►1/4 склянки тертого сиру Пармезан

 


 

Приготування:

 

  1. Розігрійте духовку до 200° С.
  2. Змастіть маслом деко для випічки. Викладіть скибочки баклажана на деко і зверху посипте пармезаном. Викладіть кружельце помідора поверх кожного баклажанового кружка. Посипте сиром Пармезан.
  3. Випікайте 10 - 15 хвилин при 200С.

 

bon appetit:)

 

Категорія: Гарячі закуски | Додав: unknown | Теги: помідори, баклажани, пармезан
Переглядів: 315
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук рецептів


Реклама


Енциклопедія


Вверх
© Кулінарний портал Зробити безкоштовний сайт з uCoz